شبکه اجتماعی غیرمتمرکز بلواسکی تنها یک روز پس از اضافه کردن قابلیت پشتیبانی از ویدیوهای طولانیتر، روز پنجشنبه ویژگی جدیدی با عنوان انصراف الگوریتمی (introduced) را معرفی کرد که به کاربران امکان میدهد مانع از نمایش پستهای خود در فید اصلی و عمومی Discover شوند.
در حال حاضر فید الگوریتمی این پلتفرم میتواند هر پستی را در شبکه بلواسکی نمایش دهد، زیرا پستها در این شبکه بهطور پیشفرض به صورت عمومی منتشر میشوند.
لازم به ذکر است که این تغییر جدید به معنای خصوصی کردن پستها نیست؛ چرا که بلواسکی همچنان در حال کار بر روی ارائه پشتیبانی از دادههای خصوصی در سطح پروتکل است. در عوض، این ویژگی صرفاً باعث میشود پستهای عمومی کاربر برای افرادی که در خارج از شبکه شخصی و موجود او قرار دارند، کمتر قابل کشف باشند.
این شرکت اعلام کرده است که قابلیت مذکور را به این دلیل ایجاد کرده که همه کاربران شبکههای اجتماعی تمایلی به وایرال شدن و دیده شدن توسط عموم ندارند. گاهی اوقات افراد صرفاً میخواهند برای دنبالکنندگان خود مطلب بگذارند بدون آنکه نوشتههایشان در معرض دید جمعیتهای بزرگتر قرار بگیرد.

برای انصراف از نمایش پستها در فید Discover، کاربران میتوانند گزینه جدیدی را در بخش تنظیمات حریم خصوصی و امنیت (Privacy and Security settings) در اپلیکیشن فعال کنند. به گفته این شرکت، اعمال کامل این تغییر ممکن است تا یک ساعت زمان ببرد.
همچنین شایان ذکر است که پیادهسازی این ویژگی توسط بلواسکی فراتر از خود اپلیکیشن این شبکه است. به جای اینکه این تنظیمات تنها درون بلواسکی اعمال شود، این ترجیح در سطح حساب کاربری ثبت میشود. این یعنی انتخاب کاربر با او همراه میماند، حتی اگر از طریق اپلیکیشن دیگری که بر پایه پروتکل زیربنای بلواسکی یعنی AT Proto فعالیت میکند، پست منتشر کند.
با این حال، اگرچه این برنامههای دیگر به اطلاعات مذکور دسترسی دارند، اما همچنان باید تصمیم بگیرند که آیا به آن احترام میگذارند یا خیر.
منبع: techcrunch-social
