
اینستاگرام در حال عرضه قابلیت جدید و کاربردی کوچکی است که کنترل بیشتری بر ظاهر و محتوای پروفایل به کاربران میدهد. از امروز، کاربران میتوانند پستهایی را که دیگران در آنها تگ شدهاند، مستقیماً به شبکه اصلی (Grid) پروفایل خود اضافه کنند.
اگرچه این بهروزرسانی تغییر بسیار بزرگ و انقلابی به شمار نمیرود، اما ویژگی مفیدی است که بسیاری از کاربران آن را کاربردی خواهند یافت. بیشتر افراد تجربه حضور در مهمانیها، کنسرتها، سفرهای تفریحی یا شبنشینیها با دوستان را داشتهاند و پس از بررسی آلبومهای مشترک، متوجه شدهاند که یکی از دوستان پیشقدم شده، یکی از بهترین عکسهای گروهی را منتشر کرده و نام آنها را روی آن تگ کرده است.
اگرچه امکان انتشار مجدد همان عکس توسط خود شما وجود داشت، اما این کار معمولاً کمی ناخوشایند به نظر میرسد. اکنون اینستاگرام راه حل مشخصی برای این موضوع ارائه کرده است.
کاربران میتوانند یک پست تگشده را از طریق اعلان پیام مستقیم (DM) که هنگام تگ شدن دریافت میکنند، مستقیماً از خود پست یا از طریق تب Tagged به شبکه پروفایل خود اضافه کنند. اگر فردی بعداً نظر خود را تغییر دهد، میتواند به راحتی پست را از پروفایل خود حذف کند.

پست اصلی در جای خود باقی میماند. افزودن آن به شبکه پروفایل موجب حذف یا تکثیر پست اصلی نمیشود و کاربران میتوانند هر زمان که بخواهند آن را از پروفایل خود بردارند بدون اینکه از تب Tagged حذف شود.
اینستاگرام اعلام کرده است که این ویژگی همچنین میتواند برای همکاریهای میان سازندگان محتوا (Creator collaborations) مفید باشد؛ زیرا راه دیگری برای به نمایش گذاشتن پستهایی که در آنها تگ شدهاند فراهم میکند بدون اینکه نیازی به انتشار مجدد محتوا یا استفاده از گزینهی «دعوت از همکاران» (Invite collaborators) باشد. این قابلیت همچنین برای کمپینهای برند که شامل چندین سازنده محتوا هستند و میخواهند محتوایی را که همگی در آن تگ شدهاند روی پروفایلهای خود برجسته کنند، کارآمد خواهد بود.
این بهروزرسانی بخشی از تلاش گستردهتر اینستاگرام برای اعطای کنترل بیشتر به کاربران بر نحوه نمایش پروفایلهایشان است. در ماه ژوئن گذشته، اینستاگرام قابلیت مرتبسازی مجدد شبکه پروفایل را معرفی کرد که به کاربران اجازه میدهد محتوای روی شبکه اصلی پروفایل خود را مرتب کنند.
